Ez a recept nem nehéz?
Hozzávalók:
étcsokoládé
fehér csokoládé
Egy papírra felrajzoljuk a kívánt méretű csillagokat, majd a papírt átlátszó műanyag fóliába tesszük. Az olvasztott étcsokoládét nylon zacskóba kanalazzuk, a zacskó végét levágjuk, és a vonalat követve körberajzoljuk a csillagokat. Az olvasztott fehér csokit egy másik zacskóba töltjük, és kirajzoljuk a csillagok belsejét is. 2-3 percre hűtőszekrénybe tesszük, és ezt követően már használhatjuk is díszítésre.
nem köt meg túl gyorsan a csoki a zacskóba? milyen zacskót kéne használnom hozzá? jó az egyszerű átlátszó zacskó?
de a csoki nem fog hamar megdermedni??
(kezdő vagyok még ezen a téren :$ :)
Nem nehéz. De én habzsákkal próbálkoznék...
Habzsák készítése
1. Vágjunk ki zsírpapírból egy egyenlő oldalú háromszöget.
2. Fogjuk meg a C-vel jelölt sarkot, és hajtsuk be, hogy a B pont egy kúp hegye legyen.
3. Hajtsuk át az A sarkot a kúpon.
4. Ügyeljünk rá, hogy az A és C a tölcsér hátoldalán legyen, és a tölcsér csúcsa hegyes legyen.
5. Hajtsuk be az A-t és a C-t a zsák belsejébe, hogy biztonságosan tartson. Vágjuk le a B végét, és illesszünk bele egy díszítőcsőrt.
A habzsák soha ne legyen a felénél jobban tele cukormázzal, mert ha túlságosan megtöltjük, a máz ki fog lövellni belőle.
A hozzá tartozó rajz kb a link közepén. Meg fogod találni:
Ne lepődj meg, cukormázhoz írja, de csokihoz is jó.
A zacsi azért nem a legjobb, mert a meleg csoki meg is olvaszthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!