S. O. S. Jövőhéten lesz süti sütő verseny a suliban! Milyen sütit készítsek?
kb. 10-en fogunk versenyezni. Én azt hittem elintézhetem a jó kis bevállt almás-túrós muffinommal, de nem! Olyanokat hallottam, hogy van, aki háztetőt, van aki hógolyót, meg csokis habos sütit készít! :O Felkell vennem a kesztyűt! Milyen sütit süssek? Nem sütöttem még ilyen igazi tepsis tésztás sütit, mindig csak a robotgéppel összedobósat, de most benne vagyok minden nehézségűbe, egyszer elkell kezdeni. Arra gondoltam lehetne kicsit karácsonyias ízvilág, tehát alma, fahéj, méz stb..persze ezek nem kritériumok, ha tudsz jó sütit írd le, mind1, hogy megy-e a karácsonyhoz. esetleg mézes krémes jó ötlet? valaki jó, bevállt receptet nem tud? vagy az tényleg túl nehéz?(meg drága..)
Előre is köszi a tanácsokat!;) 18/l
Szia!
Mézes-krémes szerintem jó ötlet, kicsit macerás a tésztája, de szerintem vinné a prímet. :)
Én a www.nosalty.hu honlapról szoktam kinézni az ételeket, nagyon sokféle sütemény is van ott!
Ha érdekel a mézes-krémes receptem, nagyon szívesen leírom neked, nálam mindig sikert arat!
Amit még nagyon szeretnek itthon, az a tiramisum, annak a költsége kb 2000ft.
Mondjuk a mézes árát is a méz dobja meg sajnos.
tiramisu jó ötlet csinálj gyümölcsöset. gyümölcs torta, fekete erdő ezek nem bonyolultak..
Gesztenyés sütit is csinálhatsz,
Cseresznyés lepény
Mézes kalács
Beigli
Almás pite
Nézd a nap milyen szépen ragyog!:D
Jól néz ki nagyon a narancs szelet, csak még kerítenem kéne hozzá őzgerinc sütőformát..
Valaki írta, hogy süssek gyümiset, azzal meg az a gond, hogy ilyenkor télen elég drága a gyümi :S Nyári gyümölcsökből az igazi a gyümölcsö süti.
A gesztenyés nem rossz ötlet, kersesgélek hozzá recepteket.
Az almás pite sem rossz ötlet!
14:44,igen, pont ma nézegettem ezt a képet!!:D de ebbe is kell valami fini torta belülre:)
14:45 Teljesen igagzad van végülis, túl bonyolítom:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!