Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojás krémet hogyan kell...

Tojás krémet hogyan kell készíteni? Amit a kenyérre kell kenni?

Figyelt kérdés
Oviba szokott az lenni uzsira , és lányom szereti. Azt csinálnék neki. De hogyan?
2009. máj. 16. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Főz meg pár tojást,jó keményre.Aztán ha megvan,törd össze villával,tegyél bele egy kis vajat,vagy margarint,ne sokat csak épp annyit amivel kenhető és krémes lesz.Aztán mehet bele még egy pici csemege piros arany.Só,bors,fokhagyma por és voila:D

Milyen jó,h mondtak én is csinálok:D

2009. máj. 16. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktam hogy megfőzöm a tojásokat.Kb 5-6ot amennyit jónak látsz.Egész keményre főzöd.Lekel reszelni reszelővel, azután adsz hozzá majonézt, sót, és borsot.

De persze fellehet spécizni ahogy gondolod...de ez az alap recept :) vagyis én így készítem :)

sok sikert hozzá és jó étvágyat

megkívántam..azthiszem megcsinálom :)

2009. máj. 16. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a keményre főzött tojások sárgáját kikeverem margarinnal, és egy kevés majonézzel, hogy jól kenhető krémes masszát kapjak. Sózom, borsozom, majd hozzá keverem az apróra vagdalt tojásfehérjéket, és a szintén apróra vágott snidlinget.
2009. máj. 16. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóképp készítem, mint az elttem lévők, csak az ízesítés más: 10-12 tojást keményre főzök, megpucolom, elektromos darálóban ledarálom, egy tálba belezúdítom az egészet, kikeverem kevés margarinnal, mustárral és persze fűszerekkel:só, bors, ételízesítő, kevés őrölt kömény, szerecsendió. Majd apróra vágott petrezselymet is teszek bele, jól összekavarom és hagyom hűtőben állni 2-3 órát, hogy az ízek összeérjenek.Mi pirítóssal szeretjük enni.
2009. máj. 16. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
100%
Lilahagymát is rakjál bele mindenképpen! Attól lesz az igazi! :)
2009. máj. 16. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

én kcisit máshogy szoktam mint a többiek: 6 keményre főzőtt tojás, 1 db hagyma, 1 evőkanál mustár, 2 dl tejföl, 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem,só



A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. Ehhez add hozzá a tejfölt, a mustárt, a sót és a petrezselymet, s lehetőleg tedd vissza egy kicsit még a hütőbe, hogy az ízek összeérjenek. Annyira finom, hogy még a puffasztott búzaszeleteket is karakteres szendviccsé varázsolja.

2009. máj. 19. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!