Tojás krémet hogyan kell készíteni? Amit a kenyérre kell kenni?
Főz meg pár tojást,jó keményre.Aztán ha megvan,törd össze villával,tegyél bele egy kis vajat,vagy margarint,ne sokat csak épp annyit amivel kenhető és krémes lesz.Aztán mehet bele még egy pici csemege piros arany.Só,bors,fokhagyma por és voila:D
Milyen jó,h mondtak én is csinálok:D
Én úgy szoktam hogy megfőzöm a tojásokat.Kb 5-6ot amennyit jónak látsz.Egész keményre főzöd.Lekel reszelni reszelővel, azután adsz hozzá majonézt, sót, és borsot.
De persze fellehet spécizni ahogy gondolod...de ez az alap recept :) vagyis én így készítem :)
sok sikert hozzá és jó étvágyat
megkívántam..azthiszem megcsinálom :)
én kcisit máshogy szoktam mint a többiek: 6 keményre főzőtt tojás, 1 db hagyma, 1 evőkanál mustár, 2 dl tejföl, 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem,só
A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. Ehhez add hozzá a tejfölt, a mustárt, a sót és a petrezselymet, s lehetőleg tedd vissza egy kicsit még a hütőbe, hogy az ízek összeérjenek. Annyira finom, hogy még a puffasztott búzaszeleteket is karakteres szendviccsé varázsolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!