Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hal alaplé a passzírozás után...

Hal alaplé a passzírozás után elkezdet habosodni gyorsan felforraltam, lehet baja?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi baja nem lesz!
2011. dec. 9. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

Természetes jelenség.

Tipp:

A passzírozott alaplé hajlamos rétegződni, derülni.

Ennek elkerülése végett, (mielőtt a halszeleteket beletennéd) botmixerrel "járasd át"! Csodás homogén levet kapsz.

2011. dec. 10. 06:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!