Hal alaplé a passzírozás után elkezdet habosodni gyorsan felforraltam, lehet baja?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 22:05
2/2 doboszoli válasza:
Természetes jelenség.
Tipp:
A passzírozott alaplé hajlamos rétegződni, derülni.
Ennek elkerülése végett, (mielőtt a halszeleteket beletennéd) botmixerrel "járasd át"! Csodás homogén levet kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!