Mi így szoktuk:
sok hagymát dinsztelünk, ha üveges leveszem,megvárom még hül egy kicsit és jó minőségű paprikát rakunk hozzá. Ezt követően átturmixoljuk, majd felengedjük vízzel.
Közben vegetás vízben megfőzzük a halszeleteket addig, amíg annyira megfő, hogy hozzáérve leomlik a szálkáról. Leszálkázzuk, majd húsdarálón 2szer átdaráljuk.
Ez eléggé száraz lesz, ne ijedj meg. A halmasszához kicsi paprikát adunk, és mint a tésztát összegyúrjuk, majd ezt higítgatjuk fel a paprikás-hagymás alaplével. (Azért így, mert így eloszlik és nem lesz csomós). Ha ez megvan, a halmassza kellően feloldódott, akkor az összes alaplé hozzámegy. Só, bors, vegeta mehet bele..és erőspaprika is. Ha halszelet is kell, akkor azt a végén, szeletenként rakjuk bele, és megfőzzük a halászlében.
Üdv!
ui: ez egy fajta verzió, más persze másképp készítheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!