Halászlé alaphoz hogyan passzírozzam le a kis kárászokat, ha szűrőn nem megy át a húsuk?
Az összes hús nem fog átmenni, ha megüdvözülsz, akkor sem.
De ez nem is cél, hiszen az íze benne van, gondolj csak a húslevesre.
Ha ELEGENDŐ halat főztél, a tésztaszedőn fakanállal szétnyomkodva, lével "átmosva" tökéletes anyagot kapsz.
Mondjuk én a kárászt nem főzném halászlébe két okból:
1. Sütve az egyik legjobb ízű hal.
2. Fenéklakó lévén általában van egy kis iszapíze, ami a lében visszaköszön.
De ez csak egy vélemény.
Köszönöm mindkettőtöknek :)!
Hát hal az van benne bőven, alig fért a lábasba :).Azért kerültek halászlé alapba, mert picikék, max. tenyérnyiek voltak ( a legnagyobbak)gondoltuk ennek még jó lesz, sütni kicsinek tűntek, és van még 6 kiló ezeken kívül.
Akkor nekifutunk még egyszer.
Mellesleg megjegyzem, hogy én még a "szagát" sem bírom a halnak, meg az abból készült ételeknek, párom kedvéért lett főzve, szóval a finom-nem finom kérdésben nem tudok hitelesen nyilatkozni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!