Babámnak Milupa Milumil HA1 es tápszertek írtak fel. Az van a dobozán, hogy 90ml ivóvizhez 3kanál tápszer kell. Én felforraltam 90 ml vize, de amikor beleöntöttem a cumisüvegbe már csak 70 ml. Jó ez igy? L volt, Nem elmértem!
Forralásnál mehetett el annyi?! Forraljak többet, s 90 ml úgy öntsem az übvegbe! Vagy annyinak kell maradnia!?
Két etetés között hány órának kell eltelnie?
Többet kell forralnod!
A 3 kanál tápot,mindenképp 90 ml vízbe kell tenned,az adagolás nagyon fontos.Én mindig több vizet forralok,úgy egy liternyit.Két etetés közt 2 és fél,3 óra telik el,de ezt a rendet,majd idővel a babád állítja be.Ha előbb éhes,nem kell éheztetni,adhatsz előbb is,az a lényeg,hogy 1-másfél órán belül ne egyen még egyszer,mert begörcsölhet a pocija,ha emésztetlen tejre friss megy.
Belejössz hipp-hopp,majd meglátod!
Minden jót!
6 hós baba anyukája
(2. vagyok)
Tényleg többet forralj egyszerre.
Forralj fel egyszerre egy kisebb lábassal, majd tedd a hűtőbe, lefedve. Ha eljött az etetés ideje önts bele a cumisüvegbe 90ml vizet és melegítsd meg mikróban, és aztán tedd bele a 3 kanálnyi port.
8 hós baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!