Hétvégén milyen kaját csinálsz?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 21:49
11/18 anonim válasza:
Halat sütök, párolt zöldbab zöldköretnek, ill. a férfiaknak gombás rizst is mellé. Délután Trencsényi c. piskótát fogom megsütni.
13/18 anonim válasza:
Ma chilis babot csináltunk, holnap sült csirkecombok lesznek sütőben sült krumplival, meg paradicsomsalátával. Levest még nem tudom, csinálok-e.
14/18 anonim válasza:
Ma rakott krumpli volt és mézeskeksz.Holnap rántott csirkeszárny krumplipürével savanyú uborkával.Levest nem csinálok, mert csak én vagyok leveses a családban.
15/18 anonim válasza:
Pulyka sült,párolt káposzta,hagymás tört krumpli
16/18 anonim válasza:
szombaton spagetti volt, ma rizi-bizi, fasírt és franciasaláta
17/18 A kérdező kommentje:
én hurka kolbász csináltam és rakott húst ami isteni finom lett, azt a nosalty oldalon találtam, baconös sajtos, aszalt szilvás, a családba nagy sikert arattam vele, ja és kék palacsintát sütöttem
2011. dec. 12. 17:14
18/18 Narez válasza:
Darált húsos szendvicset sajtal sonkával és salátával *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!