Hétvégén mikor nem dolgozol mit csinálsz otthon? Asszonyokra vagyok kíváncsi
Én felkelek 9-10 óra felé ,mivel későn kelünk kimarad a reggeli .
akkor főzök délre kész van a kaja, aztán mosogatok, megterítek majd megint mosogatok, majd mosok teregetek kb 4 szer van bekapcsolva ilyenkor a gép, ágyneműket ekkor mosom ki,
Közben felporszivózok nincs szőnyeg sepregetni szoktam,de hétvégén porszívózni szoktam mert sarkokat is alaposan akarom takarítani , majd port törlök és felmosok,
péntek este szombat egész nap házimunka, bevásárlás, minden.
vasárnap családdal pihenés.
Szombat reggel viszonylag korán kelünk, megtervezem a következő heti menüt, aztán elmegyünk bevásárolni. Főzök valami gyorsat, vagy eszünk maradékot vagy kínait, aztán kicsit tanulok. Estefelé át szokott jönni a barátnőm a párjával, olyankor sütünk valamit közösen, esetleg közben főzök egy-kétféle ételt. Általában éjfél körül mennek el, aztán mi is lefekszünk. Vasárnap reggel sokáig lustálkodunk, aztán főzök valamit, eszünk, délután tanulok, estefelé még főzök. Egy hétvége alatt 4-5félét főzök, ezt lefagyasztjuk és ezt esszük a héten. Mosni, takarítani a párom szokott, mert munkanélküli (már fél éve :( ). De a főzést nem hagynám neki, mert ahhoz nem ért :D
De 2-3 hetente legalább megyünk szülőket látogatni, akkor borul az egész menetrend.
Én is 9-kor kelek, reggeli a családnak, főzök, közben mosok.
Kitakarítom a szobát.Ebéd. Mosogatás, teregetés, jön a fürdőszoba takarítás. Aztán felmosom a konyhát, étkezőt. Kb. du. 4-re végzek. Utána pihenek.
Vasárnap csak főzés, mosogatás, pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!