Hétvégén milyen kaját csinálsz?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 21:49
1/18 anonim válasza:
MÉZESKALÁCS!:D
és rakottkelkáposzta:)
2/18 anonim válasza:
Én most fogom kipróbálni a karibi rizst,állítólag nagyon finom,olyasvalakitől hallottam,akivel nem áll távol az ízlésünk.Pedig ez elég érdekes kaja lehet,beáztatott szárazbab,mikor félig megfőtt,bele a rizs,amikor ez is félig megfőtt,bele a kókusztej.Só és kakukkfű a fűszere.Grillcsirkével fogom készíteni.
3/18 anonim válasza:
Hasábburgonya kirántott sajttal és tartármártással.
5/18 anonim válasza:
Sztrapacska és addig eszem amig rosszul nem leszek
6/18 anonim válasza:
bazsalikom csirkemell vajaskrumplival csalamádéval
rakottkrumpli csalamádéval
húsleves
túrós-sajtos pogácsa
7/18 anonim válasza:
Sertéscsont leves sok zöldséggel, cérnametélttel. Disznócomb pörkölt vörösborral, és sült bőrös malac karaj vele sült burgonyával. Sütit nem tervezek max. összedobok egy gyors muffint.
8/18 anonim válasza:
Nálunk húsleves lesz, frissen vágott csirkékből és friss zöldségekből...Nem tudom még, mit eszünk mellé.
9/18 anonim válasza:
rántott husi tepsis krumplival és fokhagymasalátával.
Jó hogy az egyik oldalon kivan húzva a fogam a másik oldalon meg gyökérkezelve és nyitva van épp.tök jót fogok enni:)
10/18 anonim válasza:
Ma szombati kaja = tojásos leves + sajtos tészta
Vasárnap = rakott krumpli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!