Mit csinálsz hétvégén?
én szombaton bulizni megyek este,vasárnap du. meg korizni :) ha ezeket nem tenném,én is bedepizék :)
Nem lehet mindig gyakorikerdesek.hu :D
Nem írtad,hol laksz.Mi Kispesten,és ha holnap leesik a hó,felmegyünk Normafára szánkózni a férjemmel,meg sétálni.
Ha vidéki vagy,és van mondjuk mozi a környéken,én beülnék mondjuk az Avatarra,vagy a Sherlock Holmesra,ha nincs,akkor kölcsönző,és egy jó film a haverokkal,vagy könyvtár,és egy izgi könyv.Ha már nagykorú vagy,csinálnék egy isteni forraltbort,ha még kiskorú,akkor puncsot és nézném a hóesést.Amikor 17-18 voltam,rengeteg Júliát,Romana-t vettem,és egy kis napsugarat hozott az életembe,ha tényleg más nem volt.Férjnél vagyok,családom van,de néha,ha épp szabis vagyok,és egyedül itthon,ha mindennel végeztem,és már leterhelt az agyam,még mindig a komolyabb lélegzetvételű könyvek helyett előveszem a Júliákat(máskor ölni tudnék egy jó Dan Brown-ért,vagy Lawrence-ért).Jó hétvégét!
Szombat:
1.újra elkezdem a NewMoont,mert elfelejtettem hol tartok:D/te is menj el (ma) k.boltba,és vegyél valami kedvedre valót(ne olyan teli-képekkel-eset,hanem valami igazi olvasni valót!)
2.Du. megtanulok mident/ha te is sulis vagy,akk te is tanulj meg(akár az egész hétre)
3.én csinálok egy "regényt",az alkonyathoz hasonló vámpíros csak sokkal félelemetesebb/te is tedd ezt
Vasárnap:
1.átnézem a leckém
2.kimegyek a szüleimmel és a 3 kutyámmal a Ság hegyre
3.olvasok
4.a görényemet is megsétáltatjuk
5.folytatom a "regényemet"
vidd el a kutyádat/macskádat/ás állatodat sétálni(fényképezőgéppel):D
olvass
írd be a googleba:ingyenes honlapok
menj el a barátaiddal sétálni
vagy hívd meg magatokhoz és együtt írjatok mesét/"regényt"
vagy rajzoljatok
nézzetek meg videotékás videókat
rendezd át a szobád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!