Lehet "mézeskalácsot" csinálni méz nélkül? Esetleg lehet helyettesíteni valamivel?
Figyelt kérdés
Szeretnénk mézeskalács házikót csinálni, de én még a méznek a szagától is rosszul vagyok.2011. dec. 4. 18:52
1/5 anonim válasza:
Süss egy linzer tésztát,és tégy bele mézeskalácsfűszert.
2/5 anonim válasza:
Keress a neten hamis mézest vagy méz nélküli "mézeskalácsot". De úgy gondolom, hogy ha cukrot vízzel mézsűrűségű sziruppá főzöd, ugyanott ott leszel, méz helyett használhatod.
3/5 anonim válasza:
Hamis mézeskalácsra keress rá. Tegnap csináltam életemben először, senkinek nem tűnt fel, hogy nincs benne méz. És így olcsóbb, gyorsabb:)
4/5 anonim válasza:
Szia! Belinkelek neked egy kérdést, én vagyok a 3. válaszoló. Leírtam, hogy hogyan készítem a hamis mézeskalácsot, nagyon finom és nem lehet érezni, hogy nincs benne méz. Olvasd el, és ha gondolod, próbáld ki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__24..
5/5 anonim válasza:
házikót csak kemény mézeslapok összeragasztásával lehet készíteni. a ham,isok erre nem alkalmasak, legalábbis nekem nem sikerült...:(
ha látványnak szánod, és nem megenni, győzd le az undorodat és állj neki egy normális mézeslapokból készített szép kis házikónak:)
azért kitartást:)
van aminek én sem bírom a szagát sem, mégis megfőzöm életem párja kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!