Tortabevonót szeretném színezni, mivel lehet helyettesíteni, ha nincs itthon ételszínező?





Boleropor (eper, málna, meggy) tökéletes hozzá. nagyon kevés kell belőle vízben feloldva, mert nagy
on fog.talán több helyen lehet kapni, mint ételfestéket.





Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
És szerintetek ha málnaszörpöt öntök bele?





persze, a szörp a legegyszerűbb.
vagy ha főzöl céklát (csak sima vízben), akkor annak a leve még szebben színez.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, akkor megpróbálkozom a szörppel!:-)
A céklás ötlet is nagyon jó, csak sajnos nem szeretjük...





http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..
Én a 7végén színeztem.
Sárgát kurkumával, halovány rszínt szederrel, barnát kakaóval.
Szedret kiolasztottam, szűrőn áttörtem, és nagyon-nagyon elforraltam a levét, hogy a fontant masszát ne puhítsa fel. Hááát, nem egyszerű. Sok kell belőle, amit nagyon el kell főznöd. De meg lehet csinálni.
A kurkumát is és a kakaót is vízben oldottam, az előbbi levét szintén elfőztem.
Ha tudod, akkor tedd ki kicsit száradni a cukoralapot, és azt színezd, mert akkor igényli is a nedvességet, nem lesz ragacsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!