Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütöttél mostanság mézeskalács...

Sütöttél mostanság mézeskalácsot, vagy kivárod a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Fél hónapja a karácsonyi mézeskalácsról álmodozom. Tegnap végő elkeseredettségemben elhatároztam, hogy pénteken sütök, de most jövök rá, hogy akkor megfosztom magam egy élménytől karácsonykor. Hogy vagy ezzel?
2011. dec. 1. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra. :-DDDDDDDDD

Ha vágyódsz rá, süsd meg, tegnap én is erős kísértést éreztem, hogy sütök, mert úgy megkívántam, csak a lustaság tartott vissza, de valamelyik nap nekiállok.

2011. dec. 2. 07:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a múlt héten voltam így ezzel, úgyhogy nekiálltam és sütöttem egy kis adagot, még aznap el is fogyott. Legközelebb már csak karácsony előtt pár nappal állok neki, addig nem, de már alig várom. :)
2011. dec. 2. 08:29
 3/8 Andizsuzsi ***** válasza:
Holnap:)
2011. dec. 2. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Süss akkor amikor szeretnél:) Nincs hozzákötve, hogy csak karácsonykor süthetsz, pl nyáron is jól tud esni :)
2011. dec. 2. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Én mindíg november végén sütök egy jó nagy adagot, amikor a mézeskalács házat csinálom dekorációnak.

A gyerekek meg én is eltelünk vele, így karácsonykor nem esszük föl rögtön amit akkor sütök, így mindíg van szilveszterig.

2011. dec. 2. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Karácsony előtt pár nappal. Bár én oda vagyok a füszer illatáért amikor sül.
2011. dec. 2. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Én már talán két hete is volt hogy sütöttem, mert az adventi koszorúnk mézeskalácsból van :)

Már nagyon vártam, hogy kipróbálhassam hogy sikerül és nagyon tetszik az eredmény.

Jövőre szerintem a bejárati ajtóra is ilyesmi kerül majd :)

2011. dec. 2. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Most eszegetem.:D Két napja nem ettem semmit, hogy most este ehessem ezt, erre most bármit megtennék egy tál főttkajáért..:D van is itthon, csak érdekes. Azt hiszem, öregszem.

2011. dec. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!