Hogyan kell KEMÉNY, TARTÓS mézeskalácsot sütni?
Figyelt kérdés
Ajándéknak szánom, tehát nem akarom,h megpuhuljon. Hogyan készítsem el és hogyan tároljam? Olyan mézeskalácsra gondolok, amiket pl. a vásárokban lehet kapni. Évfordulós ajándék lenne. Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni:)2011. nov. 6. 13:10
1/5 anonim válasza:
Én egyszer tettem a tésztájába étkezési keményítőt.. Rágni azt már nem lehetett,úgy megkövesedett a tészta, szerintem ha raksz bele egy jó adagot, neked is meg fog kövülni.:)
De hallottam már olyat is, hogy ezekhez a dísz mézeskalácsokhoz sót használnak, mivel nem eszik meg, de tartósítani kell.(többet nem tudok erről bocsi)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. nov. 6. 14:26
3/5 anonim válasza:
szinte bármelyik mézeskalács recept (ha csak nem írják, hogy puha ) alapból kemény lesz. nekem vannak évekkel ezelőtt a lánykámmal készített mézeskalács karácsonyfadíszeim. simán egy sütőpapíros tálcán szellős spáizban száradtak meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszaitokat:)
2011. nov. 6. 20:13
5/5 anonim válasza:
Tobb liszt mint amit a recept ír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!