Mivel kenjem be a mézeskalácsot sütéskor, hogy fényesre süljön?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 16:34
2/4 anonim válasza:
én amikor kiveszem, rögtön, még forrón kenem be sárgájával(!): szép fényes lesz!
3/4 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy amikor veszem ki a sütőből, még a tepsiben megkenem őket tojással (nem választom szét)!
És nagyon szép fényes :P
4/4 anonim válasza:
Pogacsara mit kenjek ha elfogyott a tojas es nem tudok lemenni a kozertbe ? Olaj? Vaj? Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!