Lehet így csinálni pogácsát?
Figyelt kérdés
Egyszer itt kaptam valakitől egy tuti pogácsa receptet: túró, vaj és liszt, midegyikből ugyanannyit, összegyúrni, sózni, pihentetni egy éjszakát, majd kisütni tojással és sajttal a tetején. Komolyan, elkészülve teljesen olyan, mint a FRISS fornettis pogi. :)
Na most külföldön vagyunk, és itt nincs normális túró. :( Mit gondoltok, ricottával is meg lehet csinálni?
2011. nov. 30. 12:42
1/2 anonim 



válasza:





szerintem igen, scak több sót tegyél bele, mert nem olyan ízes a ricotta, mint a hagyományos túró.
egy próbát megér.én juhtúróval is szoktam, azzal is isteni.akkor viszont kevesebb só kell bele.
én azt mondom próbáld ki, ehetetlen biztos nem lesz.
2/2 anonim 



válasza:





ricottát tedd tiszta konyharuhába vagy gézbe egy éjszakára, és csöpögtesd ki, szerintem, az túl nedves hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!