Tegnap sütöttem pogácsát. Finom is lett. Csak mára teljesen kiszáradt. Miért? Tudok vele valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy rahedli.Nagyon sajnálnám ha ki kéne dobnunk.2010. júl. 26. 10:12
1/5 anonim válasza:
Egyszer milyen pogácsa? A lassú sütésnél kiszárad és ha nincs benne zsíradék akkor is kiszárad.
2/5 anonim válasza:
spriccelj le vízzel egy adagot, és tedd be 5 percre a sütőbe, vagy a mikróba. Frissen fogyassátok!
3/5 anonim válasza:
Ha kevés zsiradék van benne, akkor tényleg hamarabb kiszárad.
Én miután kisült a pogácsa, hagyom kicsit hűlni, majd gondosan lefóliázom egy edényben. Így sokkal tovább eláll.
4/5 anonim válasza:
Fagyaszd le,és amennyit enni akartok,azt mikróban melegítsd fel.
5/5 anonim válasza:
Elkészítés után lefedést, fogyasztáskor pedig mikróban való melegítést javaslok, nekem ezek bejöttek eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!