Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leszabad takarni a húslevest?

Leszabad takarni a húslevest?

Figyelt kérdés
Miközben fő.
2011. nov. 24. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy ne forrjon, mert zavaros lesz. Én egy kicsit el szoktam húzni a fedőt, hogy a gőz ki tudjon jönni, és ne fusson ki a leves. De van, hogy nem teszem rá a fedőt.
2011. nov. 24. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A húslevest nem szabad letakarni. Lassú tüzőn kell főzni,épp,hogy csak bugyogjon. A jó húsleves min 3 óra mire elkészül..
2011. nov. 24. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
nem kell letakarni.
2011. nov. 24. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:

Ne takard le, a párolgást számold rá a víz mennyiségre.

Csak "gyöngyözzön", ne forrjon!

2011. nov. 24. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. És a húst lehetőleg hideg vízben rakd fel főni, mert úgy jobban kijönnek az ízek.
2011. nov. 26. 02:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm azépen a válaszokat énis így csinálom csak biztos akartam lenni benne,hogy nem szabad.
2011. nov. 26. 12:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!