Stefánia - egybesült fasírt. Meddig kell sütni sütőben és hány fokon? 10:20- kor raktam be.
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 10:27
1/10 A kérdező kommentje:
kb olyan vastag, mint egy őzgerincforma sütő, de nem abba tettem, hanem sima sütőlapra, fél kiló darált sertésből van (meg kenyér, tojás, gomba, hagyma, főtt tojás...)
2011. nov. 22. 10:29
2/10 anonim válasza:
60 percig szoktam, kb. 180-190 fokon.
3/10 anonim válasza:
Kb 40-50 perc 170 C-on .alufolia alatt szoktam sütni 40 perc után tű probával megnézem a ha már nem ragad a tű akkor jó. nem teszem vissza a foliát 10 percig sütöm még folia nélkül. Igy szépen megpirul a teteje.
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok, lefedve sütöm addig és utána néhány percig sütöm kitakarva, amíg megpirul.
5/10 A kérdező kommentje:
nincs itthon alufólia! :)
akkor 1 óráig elég sütni kb 180-on?
2011. nov. 22. 10:46
7/10 anonim válasza:
sőt talán 50 perc is elég fél kiló húsból való Stefániának.
8/10 anonim válasza:
soha sem takarom le fóliával. zsírozott tepsibe teszem, a tetejét vizes kézzel átsimítom, ettől ropogós lesz, de nem szárad ki. mivel a főtt tojástól viszonylag vékony húsréteg veszi körül, fél óra alatt általában megsül.
180 fok körül kezdem, utána egy kicsit visszaveszem a gázt.
9/10 anonim válasza:
jó az a Stefánia már bőven:))villával , ha megszúrod, nem jön ki nedv, akkor totál kész. már biztosan meg is pirult.
10/10 A kérdező kommentje:
finom lett :D köszi!
2011. nov. 22. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!