Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen egyszerű, de mutatós...

Milyen egyszerű, de mutatós tortareceptet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Holnap lesz Anya szülinapja és még ma meg kéne sütni a tortát, mert holnap Anya is a konyhában lesz.Azért nem kell dedósoknak való recept, sütöttem már nem is egyszer és nem kell leírni, hogy csináljam a piskótát, csak annyit kérek, hogy vmi olyat írjatok, ami mutatós és 2 -3 óra alatt el lehet vele készülni.
2009. máj. 10. 16:02
 1/3 anonim válasza:
szijja.sztem készíts gyümölcstortát:)sztem az elég mutatós:)és szépen variálható...
2009. máj. 10. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,az én tortareceptem nem egy mutatós darab, de annál finomabb és okosan lehet dekorálni.Csokitorta.Az alap a piskóta, de ezt nem írom le, hisz írtad ezt tudod.

Tehát a krém:

3 dl tejben megfőzöl 1 csomag csoki pudingot, rakj hozzá 1 tábla étcsokit(én tortabevonót szoktam)

Ugyanúgy főzöd mintha sima pudingot főznél, ha ez megvan akkor hozzáadsz fél csomag teavajat, porcukrot,rumaromát ízlés szerint és hulala tejszínből kb.2-3 evőkanálnyit és összekevered.Ha a tortád kihűlt 2-be vagy3-ba vágod és kívül belül megkened a krémmel.Díszítésként tehetsz rá francia drazsét belenyomkodod meg lehet készen kapni rengeteg kis apró figurát amivel feldobhatod anyud szülinapját.Tálaláskor kínálj hozzá tejszínhabot is .Remélem Anyukád biztosan örül majd a tortának.( ha nem is ezt választod)

Amúgy ha nem sima tortaformába sütöd én szoktam sima tepsibe is ,de akkor minimális sütőport teszek a tésztába és akkor nem a hagyományos kerek tortát kapod, hanem 3-ba vágom és megkenem a krémmel, vagy ha nagy a család 3x sütök tepsibe és lesz hatalmas tortánk.persze akkor dupla adag krémmel készítem.

2009. máj. 11. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából mire ez a válasz érkezett, addigra kész volt a torta , de én is vmi hasonló krémet csináltam, mint a csokis.Nagyon örült neki és finom is lett.
2009. máj. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!