Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a jó tojásrántotta?

Milyen a jó tojásrántotta?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másképp csinálja:) Én csak simán sózom, borsozom és jó "szárazra" sütöm, a családom többi tagja ugyanígy szereti, de "lucskosan".
2009. máj. 8. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ételízesít teszek bele só helyett, és kevés olajon keményre sütöm. Néha kicsit hagyom is megpirulni.

Ha kedvem van, akkor teszek bele hagymát, vagy kevés szalonnát, de baconnal az igazi. Mehet bele virsli is.

A család sajtot is szeret rá, én nem.

De mindent bele kehet sütni, ami van otthon: paprika, paradicsom, vöröshagyma, póréhagyma, snidling, gomba, sonka....fantázia kérdése. :D

A tetejére a sajt mellé még lehet tenni borsot is, vagy pirospaprikát, esetleg aprított petrezselymet.

2009. máj. 8. 20:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, majd kipróbálom. Amúgy én pirospaprikát, meg oregánót szoktam beletenni. A végén pedig mustárt.
2009. máj. 8. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a férjem készíti a tojásrántottát a következő módon (ez a specialitása)

pici olajon először megpirítja a husit (sonka, kolbász, kaizer, ami van)

Utána gerezdekre vágott paradicsomot, újhagymát tesz bele

utána borsót vagy kukoricát

utána ráüti a tojást, sózza, borsozza, pirospaprikázza, és óvatosan, fakanállal kezdi el mozgatni

a végén, még a seprenyőben sajtot reszel rá és csak utána zárja el a gázt

Isteni finom!

2009. máj. 10. 19:58
 5/5 anonim válasza:
sima tojásrántotta sóval, és egy kis oregánó is mehet bele;) nekem ezt a barátom mondta, hogy oregánóval finom, és igaza lett:D
2010. júl. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!