Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halászlébe lehet tenni tengeri...

Halászlébe lehet tenni tengeri haltörzset?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szokás de most az van itthon és már sütöttünk paprikás lisztben, de még van pár darab, gondoltam halászlénak jó lesz.Esetleg nagy hülyeség?
2011. nov. 5. 20:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem vezettem még be eddig rendes halból készült most szeretnem így kiprobalni azért kérdeztem vannak-e tapasztalatok.
2011. nov. 6. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha még eddig így nem csináltad, nyugodtan próbáld ki! A puding próbája az evés! Az is lehet, hogy olyan ízt ad, ami neked kifejezetten "bejön". Majd írd meg, hogyan ízlett!
2011. nov. 6. 08:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a fagyasztott halászlé alap mire felforrt utoize lett valószínűleg régóta volt a hűtőbe. Proba legközelebb. Köszönöm a válaszokat és a biztatast akitől kaptam.
2011. nov. 6. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem saját magadnak azzal kísérletezel, amivel akarsz. lehet kapni más halászlé sűrítményeket, kockát is,

egyszer kipróbálod tengeri hallal, ha ízlik máskor megcsinálod, ha nem, akkor is tanultál valamit.

2011. nov. 7. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora idióta vagy válaszoló! Mégis melyik nyugati országban élnek 20 évvel tovább mint nálunk? mutasd már meg azt a kimutatást te gyökér. Az hogy te egy puhagyomrú kis meleg homár vagy nem azt jelenti hogy senki sem szeret jókat enni...
2012. nov. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!