Egy egész, bontatlan csirkét hogyan álljak neki szétszedni? Mire számítsak a belsejévl kapcsolatban? Em mindenhez van gyomrorm. Pörköltnek készíteném el.
Heuréka!
Most, amíg el nem felejted, hogyan kell csinálni, (ha a pénztárcádba befér) vegyél gyorsan egy másikat is, bontsd szét, = gyakorlás. A fagyasztóban eláll. (Ha van)
csak tudnám ki az, aki a sárgaföldig lepontozta a válaszomat...
mindent úgy írtam, ahogy tanultam, és megírtam, hogy büdös a belezés, mert a kérdező azt kérdezte , mire számítson.
valakinek nagyon a bögyében vagyok, hogy egyem a zuzáját!
Ne izgasd magad!
Én tegnap legalább 10 válaszomra kaptam itt és a többi kategóriában is 100 %-ot, mégis ma reggel a toplistán minden soron lefelé kerültem. Tele vagyok piros nyíllal. Már nem is érdekel. Örülök, ha a kérdezőnek segíteni tudok és kész.
igazad van, csak nagyon rosszul esik az embernek, ha látja a szándékos rosszindulatot.
a toplistával kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim,de ezzel nem tartom fel a kedves kérdezőt:)
örülök, hogy megbírkózott a csirkével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!