Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell megsütni az oldalast...

Hogy kell megsütni az oldalast, hogy nagyon omlós legyen?

Figyelt kérdés
Köszi a recepteket!
2009. máj. 6. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sütőzacskóban vagy fólia alatt-sok fűszerrel, kevés zsiradékkal!

Jó étvágyat hozzá+

2009. máj. 6. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én előtte legalább fél napra bepácolom, majd tepsibe, rácsra teszem, öntök alá vizet, lefóliázom és így sütöm minimum másfél órát alacsonyabb fokozaton, majd a fóliát leveszem róla, és magas hőfokon megpirítom.
2009. máj. 6. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is pácolok, és mindig fedeles edényben sütök, általában cserépben, vagy jénaiban ritkábban.
2009. máj. 6. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Knorr zackóban jó omlósz lesz! xD

Viccet félretéve..én is a pác mellett állok, de a sütőzacsi is bevált!

2009. máj. 6. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
kerämi talba sütve nagyon finom es omlos.
2009. máj. 8. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!