Ludaskása? Csak liba nyakból? Jó izű lesz?
Figyelt kérdés
Kell bele még más aprólék is ?2011. okt. 28. 16:13
1/4 anonim válasza:
Persze,hogy jó lesz.Nem kell bele más aprólék.
Én kacsahájból szoktam csinálni.
De úgy is finom ahogy te szeretnéd készíteni.
2/4 anonim válasza:
Kedves első, nem elírtad a májat hájnak:)))
én a kacsa aprólékából szoktam ludaskását készíteni, de végül is a nyak is az.Ízre biztos, hogy finom lesz, csak egy kicsit "szopogatós" a nyaka.lehet kapni kacsaszívet is kimérve, esetleg még azt tehetnél bele, és persze a finom zöldségeket.
3/4 anonim válasza:
A libanyakat általában bőr nélkül árulják, és nincs rajta zsírréteg sem, ezek nélkül szerintem nem igazi a ludaskása, kell bele az a szép aranysárga libazsír, úgy sokkal jobb az íze. Én vennék hozzá még aprólékot, vagy szárnyat is.
4/4 anonim válasza:
Kedves második nem írtam el :)))) Az jól van. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!