Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ludaskása? Csak liba nyakból?...

Ludaskása? Csak liba nyakból? Jó izű lesz?

Figyelt kérdés
Kell bele még más aprólék is ?
2011. okt. 28. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze,hogy jó lesz.Nem kell bele más aprólék.

Én kacsahájból szoktam csinálni.

De úgy is finom ahogy te szeretnéd készíteni.

2011. okt. 28. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves első, nem elírtad a májat hájnak:)))

én a kacsa aprólékából szoktam ludaskását készíteni, de végül is a nyak is az.Ízre biztos, hogy finom lesz, csak egy kicsit "szopogatós" a nyaka.lehet kapni kacsaszívet is kimérve, esetleg még azt tehetnél bele, és persze a finom zöldségeket.

2011. okt. 28. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A libanyakat általában bőr nélkül árulják, és nincs rajta zsírréteg sem, ezek nélkül szerintem nem igazi a ludaskása, kell bele az a szép aranysárga libazsír, úgy sokkal jobb az íze. Én vennék hozzá még aprólékot, vagy szárnyat is.
2011. okt. 29. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves második nem írtam el :)))) Az jól van. :))
2011. dec. 3. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!