Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudok csinálni csirkeapról...

Mit tudok csinálni csirkeaprólékokból? Például csirkeszárnyból, farhátból, nyakból.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Levest vagy pörit. Mondjuk én a farhátat meg a szárnyat rántva szeretem.
2011. ápr. 27. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

paprikáscsirkét

ropogós csirkeszárnyakat

húslevest

2011. ápr. 27. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek leginkább csak levesnek valók, esetleg a szárnyat lehet rántani, de csak akkor ha elég nagyok. Különben szenvedés megenni is. Szóval leves.
2011. ápr. 27. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb a pöri,most csináltam nemrég,jobban szeretem mint a disznó vagy marha pörit.
2011. ápr. 27. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Levesbe és pöribe mehet mind, a szárnyat és a farhátat szokták rántani és tepsiben ropogósra sütni is.

Esetleg még rizses húshoz is jók.


Üdv!

2011. ápr. 27. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
A rizseshúshoz kifejezetten ezeket szoktam vásárolni. Rakok bele zöldborsót is, petrezselyemmel, karikára szelt zöldséggel, őrölt borssal. Énelőttem fejedelmi kaja!
2011. ápr. 27. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ:)
2011. ápr. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!