Mit tudok csinálni csirkeaprólékokból? Például csirkeszárnyból, farhátból, nyakból.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 09:42
1/7 anonim válasza:
Levest vagy pörit. Mondjuk én a farhátat meg a szárnyat rántva szeretem.
2/7 anonim válasza:
paprikáscsirkét
ropogós csirkeszárnyakat
húslevest
3/7 anonim válasza:
Ezek leginkább csak levesnek valók, esetleg a szárnyat lehet rántani, de csak akkor ha elég nagyok. Különben szenvedés megenni is. Szóval leves.
4/7 anonim válasza:
A legjobb a pöri,most csináltam nemrég,jobban szeretem mint a disznó vagy marha pörit.
5/7 anonim válasza:
Levesbe és pöribe mehet mind, a szárnyat és a farhátat szokták rántani és tepsiben ropogósra sütni is.
Esetleg még rizses húshoz is jók.
Üdv!
6/7 anonim válasza:
A rizseshúshoz kifejezetten ezeket szoktam vásárolni. Rakok bele zöldborsót is, petrezselyemmel, karikára szelt zöldséggel, őrölt borssal. Énelőttem fejedelmi kaja!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ:)
2011. ápr. 27. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!