Ha csirkeszárnyból szeretnék kocsonyát csinálni, sikerülne?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 17:00
1/7 A kérdező kommentje:
és ha igen, meddig kell főzni? (egy kezdő háziasszony:))
2009. jan. 22. 17:08
2/7 anonim válasza:
nyugodtan csináld de én ekkor úgy szoktam hogy még rakok bele disznóbőrt/disznóhúst, de legyen több a csirkehús benne.
és ugyanannyi ideig főzöm :)
3/7 anonim válasza:
Fog sikerülni, főzd jó sokáig, hogy rendesen kioldódjon a kocsonyásító anyag. A másik titok a fokhagyma. Tegyél bele amennyit csak mersz. Fincsi lesz. :-)
4/7 anonim válasza:
A harmadik titok a nagy lángon, erős tűzön való főzés. A kocsonya készitésre véletlenül jöttem rá, mikor levest főztem, és maradt belőle mindig megkocsonyásodott. Ez azért történhetett, mert én is a kezdő háziasszonyok sorát gyarapitom, mert a leves akkor az igazi, ha lassú tűzön főzik, de én türelmetlen vagyok :)
5/7 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló vagyok. Elfelejtettem irni, hogy addig főzd, mig a hús meg nem fő, de szerintem ez törvényszerű, szoktak bele tenni borsot is, valaki egészben, valaki darált, őrölt borsot. Sok sikert!
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget!:)
2009. jan. 22. 20:32
7/7 anonim válasza:
HA OLVASOD EZT MÉG SZTEM A LEGJOBB HA FÜSTÖLT CSÜLÖK HUSI CUCCOKBÓL CSINÁLOD UGY SOKKAL IZLETESEBB JAH MEG A FŐTT TOJÁS BELE ELENGEDHETETLEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!