Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkeszárnyból valami finom...

Csirkeszárnyból valami finom recept? 1kg, kb 6-8db

Figyelt kérdés

unom a sült csirkeszárnyat és a rántottat is valami extra finom sültet hogy készítitek?

vagy ti mit csinálnátok?

holnap lenne ebédre


2011. júl. 2. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha van otthon szójaszósz, akkor lehet kínai csirkeszárny.
2011. júl. 2. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

semmi extra nincs benne, de , ha jó fűszeres paprikás lisztben megforgatod kétszer, zsírozott tepsibe rakod,

aláöntesz kb fél deci vizet és lefeded szorosan alufóliával.

kb 40 percig fólia alatt süljön, utána pirosra fólia nélkül.

a paprikás lisztet lehet magyaros, vagy éppen egzotikus

fűszerekkel is keverni.

2011. júl. 2. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
2011. júl. 2. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl Ragut csinál vagy ha szeretitek a rizses hust.Pörköltalap összefőzve rizzsel persze bele egy kis zöldség répa.
2011. júl. 2. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

add a hajléktalanoknak.


ha unod egyél mást.

2011. júl. 2. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Nálam a rizses-hús:

Vöröshagymát, zöldpaprikát dinsztelek, rá a karikára szelt zöldséget és az apróra vágott petrezselymet, majd beleforgatom a husit is, bő lével felengedem. Só, őrölt bors és (most szezonja van) zöldborsót.

Amikor ez megfőtt, belerakom a rizst, beborítom és félrehúzom. Kb. egy óra alatt a fedő alatt a rizs megdagad.

Közben persze nem árt belenézni, hogy van-e még alatta annyi lé, hogy kellő mértékben meg tudjon puhulni a rizs, vagy önteni kell még hozzá FORRÓ vizet és visszaborítani. (Van aki úgy készíti, hogy az elkészített húst és egyebeket csak összekeveri a megfőzött rizzsel.)


Tehát én is a rizses-húsra szavazok, vagy

pörköltnek megfőzöd a szárnyat és pirított tarhonyával főzöd össze.

2011. júl. 2. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Lecsós csirke szárny - nokedlivel.
2011. júl. 3. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 hopehely04 válasza:
sozd,borsozd,be a sütöbe,a vége felé mustárral kend meg,majd szord meg hagymával és süsd tovább.. tálaláskor olajban elkevert fokhagymával tálald. isteni
2011. júl. 3. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!