Főztetek már pulyka nyakból húslevest? Gyakorlott háziasszony vagyok, de ez eddig kimaradt.
Figyelt kérdés
Valahogy a karakteresebb húsokat vettük, ehhez nincs sok bizalmam, de most fő egy órája kő-kemény. Fiam rendelte, kiváncsi leszek meddig fő, milyen lesz? A zöldségek drágábbak voltak, mint a hús.2010. júl. 23. 17:23
1/5 anonim válasza:
Nem a csontot érzitek keménynek? A pulykanyakon nincs sok hús, szerintem te még nem is láttál olyan főve csak élve.
2/5 anonim válasza:
Én is, és a családom is nagyon szeretjük. Olyan pulykanyakat érdemes venni, ami jó vastag, azon rengeteg a husi. Szerintem egy óra alatt már meg kellett volna, hogy főjön.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a pulyka már egy kicsit "öregecskedő" volt, azért kemény. Nincs is rajta sok husi, de gondolom úgyis a leves a lényeg!? Biztos finom lesz!
4/5 anonim válasza:
Én sokszor főzök pulykanyakból. Lehetőleg a húsosat veszem,és 1-2 óra alatt minaid megfő. A nagyja húst leveszem és mustáros,hagymás,teljfölös mártásban átforralom. Tésztával vagy rizzsel jó második fogás.
5/5 A kérdező kommentje:
Na most már megfőtt. Nem lett rossz, de azért egy jó kis marha-szegy....köszi a válaszokat.ment a pont.
2010. júl. 23. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!