Miért nem darálnak töpörtyüt a hentesek?
Nekem nincs húsdarálom,mert lehet darált húst kapni. A robotgépemet pedig sajnálom,nehogy valami baja legyen. Valaki azt mondta ,hogy a díó daráló részén lenyomhatom.
Attól tartok ,hogy nagyon elzsirosodna:
azt nem tudom miért nem.
tényleg elzsírosodik szinte lehetetlen normálisan elmosogatni volt benne tapasztalatom .
lehet kapni dobozos tepertőkrémet pogácsához tökéletes.
Azért nem darálnak, mert ugye te sem szeretnéd, ha a nyers hússal keveredne a töpörtyűd?!
A dilemmádra félmegoldás lehet, ha nagyon alaposan késsel összevagdosod, néha lapjával is lenyomogatod, így egy kicsit darabosabb krémet kaphatsz.
Igen már vettem én is dobozost borzasztó volt. Pogiba is kiprobáltam. Illetve házi töpörtyü krémet csináltam belőle kis tuninggal de nem volt jó:
Azt megértem,hogy a hússal nem lehet keverni : Viszont szerintem a hentesnek sem lenne nagy kiadás 1 külön daráló. A boltokban a sajt szeletelő is külön van..
Ezzel kapcsolatban egy hülyeséget fogok most kérdezni:
Töpörtyű darálás előtt a bőrét le kell vágni róla?
Én felszoktam aprítani és beletenni mindent, amit akarok a tepertőkrémhez, és botmixerrel pépesítem.
Nekem bevált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!