A töltött paprikába utólag is bele lehet tenni a zellert?
Figyelt kérdés
Bevásárlásnál lehagytam a zellert a listáról, itthon jutott eszembe. Elvileg holnapra csinálnám, mert ma van rá időm, viszont nem szeretnék még egy kört tenni a boltban.
Ki tudom hagyni, vagy esetleg bele lehet másnap tenni (és összeforralni a levével együtt - gombócokkal vagy nélkülük)?
2011. okt. 20. 14:59
11/13 anonim válasza:
én teszek bele zellezröldjét és cukrot is :)először én csak a levesbe tettem, de olyan finom lett tőle, hogy azóta a töltöttpaprikába és paradicsomszószba is teszek.azokat is cukrozom.
12/13 anonim válasza:
Én is teszek bele zellert, cukrot és csípőset is, mi így szeretjük.
13/13 anonim válasza:
Tegnap 23:57-es vagyok.
Megmutatom ma a válaszokat a férjemnek, mert mindig piszkál, hogy cukorral eszem, szerinte ilyen nincs is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!