Jami Olivér csinált konfitált kacsa combot a tv paprikába, de sajnos nem tudtam feljegyezni. Pontosan hogy csinálta? Milyen fűszerezéssel stb.
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 15:36
1/1 anonim válasza:
Ez az egész konfitálás túl komplikált, úri huncutság. Sem a sütőnk nem alkalmas rá, nincs mag hőmérőnk, és a pontos sütési időt sem ismerjük. Mi fehér pecsenyével próbálkoztunk, de nem lett olyan, mint gondoltuk. A végén rendesen megsütöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!