Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan lehet feljegyezni az...

Hogyan lehet feljegyezni az egész túrautat?

Figyelt kérdés
Egy olyan alkalmazás vagy egy eszköz kéne ami az egész túrautat pontról pontra eltudná tárolni és akár kétszer is meglehessen tenni ugyanazt az utat.
2011. szept. 28. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:

-Gps

-kis jegyzettömb+ toll(szépen leírod a helyeket ahol jártál.)

2011. szept. 28. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:

gps-ről nem tudok sokat, képes feljegyezni az egész utat?

nekem egy olyan kéne hogy egy indulási ponttól kezdve húzna egy "vonalat" hogy merre megyek..

2011. szept. 28. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
milyen pontossággal dolgoznak a gps-ek?
2011. szept. 28. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó rálátással pár méteres pontossággal dolgozik a gps. Vannak direkt ilyen naplózó programok, amik gpx formátumban mentik a teljes útvonalat, amit utána számítógépen vissza tudsz nézni. Pl androidos okostelefonra ajánlom a SpeedView nevű alkalmazást, abban van gpx-támogatás.
2011. szept. 28. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:

GPS

Az enyém Garmin. Sok ezer kilométert tettem meg Európában az évek folyamán.5 sec időnként bejelöli a tartózkodási helyet.Ha a kurzort ráviszed bármelyik megtett utad bármelyik pontjára, pontosan kiírja aidőt és egyebeket, mikor voltál ott, és hol. A megtett uton bármikor, bárhová vissza tudsz menni.

Egy kis kóstoló a Garminról:

[link]

2011. szept. 28. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és a tapasztalat, valóban pontosan dolgozik, google earth-szel társítva még a legtöbb sávváltás is tisztán látszik.
2011. szept. 28. 13:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Most már értem és köszönöm a válaszolóknak a segítséget.

Az androidos dolog nagyon tetszik és egyszerűnek tűnik.

A másik is jó csak az androidos dolog olcsóbb nekem.

2011. szept. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!