Nekem sose áll össze a töltött paprikába való gombóc! Miért, mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Félig főtt rizzsel készítem, tojást is teszek bele.2010. júl. 19. 16:46
1/8 anonim válasza:
Nem szabad a rizst megfőzni!!! Ugyan olyan puha lesz, és össze is áll, ha nem főzöd meg!
2/8 anonim válasza:
Én sem főzöm meg soha előre, szépen megpuhul mindíg, de nem esik szét.
3/8 anonim válasza:
És még talán kevés benne a tojás
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor itt lehet a hiba? A receptet követtem a "félig főzéssel". Na, majd legközelebb a tanácsotok szerint készítem, köszi:)
2010. júl. 19. 17:00
5/8 anonim válasza:
Elvileg még tojás nélkül is össze kéne, hogy álljon, tehát valószinűleg nem ez a probléma. Én is nyersen teszem bele a rizst, igy felveszi a hús nedvességét, és biztos hogy összeáll.
6/8 anonim válasza:
Én teszek bele nyers tojást, és szintén főtt rizzsel csinálom.
Talán kicsit keményebbre kellene töltened a paprikát.
7/8 A kérdező kommentje:
Nemcsak a paprikába teszek tölteléket, hanem külön is csinálok gombócokat (nem szeretjük különösebben a főtt paprikát).
A munkahelyemen ezek a gombócok olyan tömörek szoktak lenni, hogy dobálózni lehetne velük, szemben az enyémekkel...
2010. júl. 19. 17:57
8/8 anonim válasza:
Anyukám is félig főtt rizzsel szokta csinálni és soha nincs vele probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!