Milyen vékonyra nyujtsam a gombóc tésztáját? és mennyi ideig főzzem a forró vízbe?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat.2011. febr. 12. 13:04
1/3 anonim válasza:
Nyújtsd kb. fél cm vastagra, és akkor lesz jó, ha fel jön a víz tetejére.
3/3 A kérdező kommentje:
sárgabarackosat készitettem..
2011. febr. 12. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!