Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen vékonyra nyujtsam a...

Milyen vékonyra nyujtsam a gombóc tésztáját? és mennyi ideig főzzem a forró vízbe?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat.
2011. febr. 12. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyújtsd kb. fél cm vastagra, és akkor lesz jó, ha fel jön a víz tetejére.
2011. febr. 12. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen gombócot főzöl?
2011. febr. 12. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
sárgabarackosat készitettem..
2011. febr. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!