Elrontanám vele a muffint?
Sziasztok,még igen csak fiatal vagyok nincs semmi tapasztalatom így a sütéssel ezért fordulok hozzátok. Ma is csinálok csokis muffint,de arra gondoltam teszek bele meggyet (mert van itthon) eddig baracklekvárt tettem bele,gondolom most azt nem kell így.
és,hogy ez alapján szoktam csinálni:
Ezt a receptet nem szeretném leváltani szóval jó ha ebbe a receptbe teszem bele a meggy darabkákat pluszba?
És esetleg öntsek bele egy kis meggy levet vagy fölösleges?
Bocsi,hogy ennyit kérdezek csak anyának csinálom szóval szeretném ha nagyon finom lenne!:D
Jajj de jó akkor nem fölöslegesen magoztam ki a meggyet.
Jó akkor a lekvárt is beleteszem.És attól az étcsoki darabokat is beletehetem??
Köszönöm a válaszokat!
Azért szeretem a muffint, mert csak a képzeleted szab határt és a kreativitásod.
Bártan próbálkozz, mert azt (ha van egy jó alaprecepted) nem nagyon lehet elrontani (legfeljebb odaégetni, vagy nem túl hamar kivenni)
Én például nem szeretem a csokis muffint (mármint ami barna színű),de a csokidarabos, citromhéjjal és banánnal verhetetlen.
Sok ízkombináció van, kísérletezz bátran.
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!