Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elrontanám vele a muffint?

Elrontanám vele a muffint?

Figyelt kérdés

Sziasztok,még igen csak fiatal vagyok nincs semmi tapasztalatom így a sütéssel ezért fordulok hozzátok. Ma is csinálok csokis muffint,de arra gondoltam teszek bele meggyet (mert van itthon) eddig baracklekvárt tettem bele,gondolom most azt nem kell így.

és,hogy ez alapján szoktam csinálni:

[link]

Ezt a receptet nem szeretném leváltani szóval jó ha ebbe a receptbe teszem bele a meggy darabkákat pluszba?

És esetleg öntsek bele egy kis meggy levet vagy fölösleges?

Bocsi,hogy ennyit kérdezek csak anyának csinálom szóval szeretném ha nagyon finom lenne!:D

2011. okt. 15. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a meggyel még finomabb lenne :) Ha gondolod mielőtt beleteszed, beáztathatod egy kis rumba, vagy rum-aromába. Szerintem ettől még a baracklekvárt is beleteheted nyugodtan, már csak az állaga miatt is, de a meggylevet szerintem ne öntsd bele.
2011. okt. 15. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
muffint nem lehet ilyesmivel elrontani :D
2011. okt. 15. 13:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Jajj de jó akkor nem fölöslegesen magoztam ki a meggyet.

Jó akkor a lekvárt is beleteszem.És attól az étcsoki darabokat is beletehetem??

Köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 15. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
persze, csoki is mehet bele:)
2011. okt. 15. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért szeretem a muffint, mert csak a képzeleted szab határt és a kreativitásod.

Bártan próbálkozz, mert azt (ha van egy jó alaprecepted) nem nagyon lehet elrontani (legfeljebb odaégetni, vagy nem túl hamar kivenni)

Én például nem szeretem a csokis muffint (mármint ami barna színű),de a csokidarabos, citromhéjjal és banánnal verhetetlen.

Sok ízkombináció van, kísérletezz bátran.

Sok sikert és kitartást!

2011. okt. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!