Érdemes lenne vagy elrontanám vele magam?
Figyelt kérdés
szóval én általában 3 mm-re nyírom a hajam saját magam, amivel nem is lenne baj, csak csúnyán nézek ki vele mert elálló füleim vannak. azt mondták osztályközösségben hogy ha csak a fülemnél vágnám mindig rövidebbre jó lenne szóval ilyen fokozatosan ahogy a fodrász csinálja. viszont olyat én ugye nem tudok saját kezűleg egy szál hajnyírógéppel. arra gondoltam ha egy csíkot úgy vágnék vele a fülemnél az jó lenne vagy olyan lennék mint egy punk (amit végképp nem szeretnék) mert ugye a fodrász az ilyen esetekben a tetejét is ritkítja stb...2009. dec. 19. 16:14
1/2 anonim válasza:
mi a problémád a fodrásszal? 1000-ért megnyír vidéken és nem fogsz hülye hajjal mászkálni...
2/2 anonim válasza:
mindenképp fodrásszal csináltasd!mert valszeg elrontod ...utána pedig nagyon bánni fogod h nem szántad rá a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!