Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez milyen lenne? Finom?

Ez milyen lenne? Finom?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy sós palacsintatésztát készítenék, és még a tésztába kevernék reszelt sajtot, apróra vágott gépsonkát és így sütném ki. Majd tejföllel és reszelt sajttal tálalnám.

Finom lenne?

2011. okt. 14. 13:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hétfőn kiderül, kinek van igaza.Fényképezni is fogok.
2011. okt. 14. 16:43
 12/19 anonim ***** válasza:
De ha reszelt sajttal akarod tálalni, minek bonyolítod a tésztáját??? Semmi értelme ha leragadhat. De ha ennyi felesleges sajtod van.. Tőlem?!
2011. okt. 15. 17:36
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát én kipróbálom.. Nem érdekel. :D Elterveztem, megcsinálom.. ;) És teszek bele sajtot és lefényképezem és felteszem.

Ha érdekel, sajtot már grilleztem is.. :D Megolvadt, és nem is nagyon kellett kapargatni meg erőlködni, hogy leszedjük. Villával simán lejött... ;)

2011. okt. 15. 18:26
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Szép volt!:D
2011. okt. 15. 18:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Ó te most melyik vagy és ez mennyire volt ironikus?
2011. okt. 15. 18:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Attól is függ mennyi sajtot készülsz belerakni mennyi palacsinta tésztába, mert ha mondjuk keveset akkor lehet, hogy bírja a tészta. Én inkább még egy tojást raknék bele, nagyon hasonló az íze sütés után mint a sajtnak, és kevésbé kockázatos. De te tudod, próbálgass!:)
2011. okt. 15. 19:08
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igyekszem.

Amúgy miért kell rögtön lehurrogni, aki valami újat kitalált és -lehet- hogy nem sikerül neki?

2011. okt. 15. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

Nem lehurrognak szerintem, csak a sütésnél van olyan, hogy ami elméletben működik az gyakorlatban nem biztos. Mindenki szokott kísérletezni új dolgokkal, és sajnos valamikor csak a 3.-4. alkalommal sikerül egy újítást használhatóra kikísérletezni.

A lényeg, hogy nem kell elkeseredni ha valami nem sikerül!:)

2011. okt. 15. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Várjuk a fotókat!
2011. okt. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!