Ez milyen lenne? Finom?
Arra gondoltam, hogy sós palacsintatésztát készítenék, és még a tésztába kevernék reszelt sajtot, apróra vágott gépsonkát és így sütném ki. Majd tejföllel és reszelt sajttal tálalnám.
Finom lenne?
Hát én kipróbálom.. Nem érdekel. :D Elterveztem, megcsinálom.. ;) És teszek bele sajtot és lefényképezem és felteszem.
Ha érdekel, sajtot már grilleztem is.. :D Megolvadt, és nem is nagyon kellett kapargatni meg erőlködni, hogy leszedjük. Villával simán lejött... ;)
Köszönöm, igyekszem.
Amúgy miért kell rögtön lehurrogni, aki valami újat kitalált és -lehet- hogy nem sikerül neki?
Nem lehurrognak szerintem, csak a sütésnél van olyan, hogy ami elméletben működik az gyakorlatban nem biztos. Mindenki szokott kísérletezni új dolgokkal, és sajnos valamikor csak a 3.-4. alkalommal sikerül egy újítást használhatóra kikísérletezni.
A lényeg, hogy nem kell elkeseredni ha valami nem sikerül!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!