Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez milyen lenne? Finom?

Ez milyen lenne? Finom?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy sós palacsintatésztát készítenék, és még a tésztába kevernék reszelt sajtot, apróra vágott gépsonkát és így sütném ki. Majd tejföllel és reszelt sajttal tálalnám.

Finom lenne?

2011. okt. 14. 13:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szeirntem igen...ha kipróbáltad írd már meg milyen lett :)
2011. okt. 14. 13:56
 2/19 A kérdező kommentje:
Jövőhéten hétfőn vagy kedden kipróbálom és akkor tudom majd megírni, hogy milyen lett..:)
2011. okt. 14. 13:58
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
A sajtocskád a tésztában le fog ragadni sütéskor. Azt inkább hagyd meg tölteléknek.
2011. okt. 14. 14:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Az nem olyan biztos. A sajtos omlettben sem ragad le.
2011. okt. 14. 14:20
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
De, az olyan biztos. Én is tölteléknek tenném, de a te dolgod.
2011. okt. 14. 14:28
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
egy kis olaj a palacsintasütőbe,és biztos hogy nem fog leragadni! :)
2011. okt. 14. 14:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A sajt megolvad és nyúlóssá válik hő hatására. Ez 1000%. Én csak azért írtam, hogy ne lepődj meg ha így jársz. A tojás megsül olajon, a rántott sajt pedig szétfolyik!! Sok sikert, de szerintem, ha a sajtot inkább a végén hagyod ráolvadni a megsült tésztára, akkor is finom lesz.
2011. okt. 14. 14:38
 8/19 anonim ***** válasza:
Vagy ha van teflonos sutod, na abba nem ragad le. Én már sutottem oanban magában sajtot. Kicsit vicces volt kienni mert nyult, de le nem ragadt
2011. okt. 14. 14:40
 9/19 anonim ***** válasza:
51%
Jó, akkor majd megeszi teflonból. Jó étvágyat mindenkinek!
2011. okt. 14. 14:47
 10/19 anonim ***** válasza:
55%

Most nem tudom mi jogon háborodsz fel. Semmi kozod hozzá h mit csinál. Ha ki akarja próbálni hát tegye.

Ne is foglakozz az ienekkel. Okostojás. Azt hiszi h neki akkor is mindíg igaza van. Próbáld ki. Szerintem megér egy misét. De eloszor csak egy kicsi adagon próbáld, ha jó mehet az egész olyanra. Így akkor sem megy kárba a tészta ha hoborgo barátunknak igaza lenne :)

2011. okt. 14. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!