Hogy készül a broth?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 17:35
1/4 anonim válasza:
Hozzávalók:
1 kg csontos bárány- vagy birkahús (lehetőleg nyaktő)
1 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér
1 hagyma
5 dkg árpagyöngy
1 evőkanál finomra vágott petrezselyem
1,5 dl víz
Elkészítés:
A letisztított húst kockára vágjuk, az előzőleg beáztatott árpagyönggyel hideg vízbe tesszük, és két-három órát főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, fölaprított zöldségeket, és még egy órát főzzük. A csontokat kivesszük, a levest lehűtjük, a tetejéről kanállal eltávolítjuk a zsírt, felmelegítjük, és a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem egyszerű húsleves hanem egy skót kaja. Pontosabban (erős) zöldséges húsleves. Azért szeretném tudni mert szeretem a húslevest és ki akarom próbálni.
2011. okt. 11. 19:32
4/4 anonim válasza:
Első vagyok, én írtam a receptet, és így van, nem teljesen egyezik meg a mi húslevesünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!