Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a broth?

Hogy készül a broth?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:


1 kg csontos bárány- vagy birkahús (lehetőleg nyaktő)

1 sárgarépa

1 petrezselyemgyökér

1 hagyma

5 dkg árpagyöngy

1 evőkanál finomra vágott petrezselyem

1,5 dl víz


Elkészítés:


A letisztított húst kockára vágjuk, az előzőleg beáztatott árpagyönggyel hideg vízbe tesszük, és két-három órát főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, fölaprított zöldségeket, és még egy órát főzzük. A csontokat kivesszük, a levest lehűtjük, a tetejéről kanállal eltávolítjuk a zsírt, felmelegítjük, és a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

2011. okt. 11. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
broth=húsleves
2011. okt. 11. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem egyszerű húsleves hanem egy skót kaja. Pontosabban (erős) zöldséges húsleves. Azért szeretném tudni mert szeretem a húslevest és ki akarom próbálni.
2011. okt. 11. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én írtam a receptet, és így van, nem teljesen egyezik meg a mi húslevesünkkel.
2011. okt. 12. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!