A húsaroma miből van? Lehet valami köze a húshoz, vagy csak az íze olyan?
Figyelt kérdés
Konkrétan ilyesmire gondolok: zacskós levesben csirkehús aroma, sonkás chips-ben sonkaaroma. Miből készülhet?2009. ápr. 29. 18:02
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy semmi köze a húshoz. Ezt bizonyítandó elárulok egy titkot. Az eper, málna, vanilia, barack és még számos aromát Ausztráliában közönséges FŰRÉSZPORBÓL ÁLLÍTJÁK elő. Gondoltad volna? De készítenek aromát szárított tehéntrágyából is... Az élelmiszervegyészek néha csodákat művelnek. A fesorolt élelmiszerek sem láttak SOHA eredeti alapanyagot!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nah, ezek után nem is tudom minek örülnék jobban: hogy húsból van, vagy hogy nagyon nem... :D
2009. ápr. 29. 18:34
3/6 anonim válasza:
én örülök:)
de az ízét se szeretem mondjuk.
4/6 anonim válasza:
Növényi fehérjéből is előállítanak húsaromát, de van olyan termék, amibe porított szárított húst tesznek.
18:24-es válaszoló úgy írja ezt a fűrészport, mintha valami horror lenne. Pedig ha belegondolna, a süteménybe tett fahéj is egy fa kérgének a pora, tehát az is fűrészpor. Attól is viszolyog?
Trágyából aroma? 13 éve vagyok élelmiszermérnök, de ilyet még nem hallottam. Nem kell mindent elhinni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az infót!
2009. ápr. 29. 20:14
6/6 anonim válasza:
Oké, oké! de egy élelmiszermérnök sem tudhat minden titkot. Bár lehet, hogy előbb-utóbb ő is meg fog lepődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!