Mit tegyek ezzel a körettel, hogy jó legyen a sült húshoz?
Figyelt kérdés
ugyanis megmaradt nokedli tegnapról és a sült hús mellé akarok valamit. gondolom valami szaftosat kellene, de a hús kész és annak nem lett. akkor milyen köretet készítsek most?2011. febr. 20. 13:06
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de én a sült húst a nokedlivel nem tudom elképzelni.
Esetleg próbálkozhatsz, hogy összekevered valami tejfölös szósszal, hátha úgy kevésbé "folytós" meg száraz az összhatás.
2/5 anonim válasza:
szerintem a sült húshoz nem illik a nokedli. Inkább fagyaszd le a nokedlit, és amikor nincs kajád, csinálj hozzá tojáspörköltet, vagy keverd össze juhtúróval.
3/5 anonim válasza:
Ha lenne otthon egy kis gomba, akkor pirits hagymát, gombát, só, bors, piros paprika. Pár kanál tejfölbe keverj egy kis lisztet, és ezzel süritsd be. Izesitheted egy kis mustárral. Ne legyen sürü. Ezt szedd a nokedlire, majd a tetejére a sült hust.
4/5 anonim válasza:
Kapros-túrós nokedli szalonnapörccel lepirítva.Ez klassz a sülthúshoz.
5/5 anonim válasza:
a sült húst varázsold át szaftossá, pl csíkokra vágva egy jó
hagymás szaftra tedd. jól fűszerezd meg,azzal amit szerettek.a jó szaftos húst keverd össze a nokedlivel, és tedd egy jénaiba. tejfölt és tojást keverj össze, öntsd rá a nokedlis húsra és piríts át a sütőben. a végén egy kis reszelt sajt is mehet rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!