Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel eszitek a főételeket?...

Mivel eszitek a főételeket? Úgy értem milyen körettel? Például a sült májat akkor ha nem esztek tésztát, krumplit, rizst.

Figyelt kérdés
Vagy ott a pörkölt, meg hasonló szaftos dolgok. Zöldséggel?? Csak mert elhatároztam magam hogy lefogyok, viszont nem tudom elképzelni hogyan valósulhatna meg. Vagy egyáltalán ne is egyek ilyen ételeket? Úgy képzeltem, hogy mozgás mellett kevés szénhidrát bevitellel és fele mennyiségű étel adagokkal kezdem. 15kg kéne lemenjen.
2009. nov. 11. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
én mindent salátával, zöldséggel eszek (mondjuk én amúgy is nagyon szeretem a zöldségeket, szóval nekem ez nem szenvedés) van hogy néha csinálok barna rízst , de azt csak ebédre szoktam enni. a lényeg , hogy vacsira már semmiképp ne egyél szénhidrátot, és sportolj valamit naponta.
2009. nov. 11. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi:)
2009. nov. 11. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
a pörkölt savanyúsággal pl kovászos uborkával remek, de ha minden kötél szakad megeszek mellé 2-3szelet puffasztott búzát is. az ebédhez elmegy ez is, vagy akár a 1-2szelet teljes kiőrlésű kenyér.
2009. nov. 19. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok.Nem tudom köret nélkül enni ezeket a dolgokat.De mindig sokkal kevesebbet eszem hozzá mind fogyizás előtt.Megtanultam hol a határ.Ha kicsit több csúszik le,többet tornázok.
2009. nov. 20. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Párolt vagy főtt zöldséggel is nagyon finom,de bármilyen (kivéve majonézes) salátát is ehetsz hozzá.
2009. nov. 20. 12:06
 6/7 anonim válasza:
Párolt vagy sült zöldségekkel,salátákkal.Ajánlom neked a testkontroll c. könyvet.olvasd el! Nagyon érdekes meg fogsz döbbenni! Én eszerint táplálkoztam,és persze mozogtam is,és 3 hónap alatt 17 kg-ot fogytam.Hajrá!Sok sikert!
2009. nov. 20. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Utolsónak gratulálok! Ez nagyon szép eredmény. Bár sikerülne nekem is:)
2009. nov. 21. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!