Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült gesztenyére milyen...

Sült gesztenyére milyen mélységű lukat kell vágni?

Figyelt kérdés
még eddig nem csináltam.
2011. okt. 15. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem kell bele lyukat vágni, egy éles késsel x-et vágsz bele. de előtte ugye beáztattad min 1 órára. nekem úgy a legjobb, ha 4-5 órát is áztatom, majd max gázon a sütőben bevagdosás után kb 25 percet sütöm. lehet több is, a gesztenyétől függ, de ha már az x helyén felpöndörödött a héja, akkor kész.
2011. okt. 15. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én belenyomom keresztbe a kés hegyét, kb fél-1 cmre. De az mindegy milyen mély a luk, a lényeg, hogy belülről ki tudjon szállni a levegő sütéskor, tehát a héj megnyitása a lényeg.
2011. okt. 15. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
áztasd be 1-2órára. majd éles késsel vágj x et bele. 170C-on 20-30perc alatt készre sül.
2011. okt. 15. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. fel lettetek pontozva :)
2011. okt. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!