Sült gesztenyére milyen mélységű lukat kell vágni?
Figyelt kérdés
még eddig nem csináltam.2011. okt. 15. 18:38
1/4 anonim válasza:
nem kell bele lyukat vágni, egy éles késsel x-et vágsz bele. de előtte ugye beáztattad min 1 órára. nekem úgy a legjobb, ha 4-5 órát is áztatom, majd max gázon a sütőben bevagdosás után kb 25 percet sütöm. lehet több is, a gesztenyétől függ, de ha már az x helyén felpöndörödött a héja, akkor kész.
2/4 anonim válasza:
Én belenyomom keresztbe a kés hegyét, kb fél-1 cmre. De az mindegy milyen mély a luk, a lényeg, hogy belülről ki tudjon szállni a levegő sütéskor, tehát a héj megnyitása a lényeg.
3/4 anonim válasza:
áztasd be 1-2órára. majd éles késsel vágj x et bele. 170C-on 20-30perc alatt készre sül.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. fel lettetek pontozva :)
2011. okt. 15. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!