Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke hushoz pác receptek?

Csirke hushoz pác receptek?

Figyelt kérdés

ha lehet akkor mustáros legyen:)

v ha tud vki vmi extrát ami télleg nagyon finom, nagyon megköszönném:)))

nyam nyam:)

2011. márc. 22. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Mustár, olaj, só, bors, fokhagyma elegye.
2011. márc. 22. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
pár recept.. amúgy meg google
2011. márc. 22. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:

kedvencünk (nekem azért, mert gyorsan kész van, férjemnek azért, mert nagyon finom):

a csirkét kis kockákra, vagy csíkokra vágod, befűszerezed: só, bors, szárnyas fűszer, szójaszósz (elhagyható), esetleg fokhagyma. (ha van idő, akkor álljon 1-2 órát a hűtőben így).

olajat forrósítasz, bele felkockázott szalonna, majd 1-2 karika kolbász, ha félig átsültek, akkor bele a csirke.

amikor kifehéredett, 1 tejfölt bele öntesz, összerottyantod. és kész. főtt rizzsel szoktuk enni.

lehet gazdgítani gombával, kukoricával, hagymával...

2011. márc. 23. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. márc. 23. 22:22
 5/6 anonim válasza:

Előtte nap vagy reggel:

Egy közepes tálba nagy karikákra vágsz vöröshagymát, törsz bele 4-5 szem fokhagymát, öntesz bele egy kis étolajat, és kb 2dl tejet, só, bors, fűszerső (grill, vagy gyros).

Összekevered, és ebbe pácolod a husit. Sütés előtt le kell csöpögtetni.

szerintem simán sütés előtt még mustárral is kenheted.

A férjem, az egész család szereti, omlós, puha lesz a husi, és átjára minden porcikáját.

Csirkemellhez, combhoz, mindenhez ezt készítem, sima sült csirkéhez is, és filézett csirkecombhoz is!

Készíthetsz hozzá tejszínes szószt: Fél ömlesztett sajt, egy főzőtejszín, összeforralod,fűszerezed ízlés szerint. Én kakukkfüvet, bazsalikomot teszek bele. Lilahagyma karikákat, és brokkolit (a végén tedd bele, mert a brokkolitól zöld lesz az egész)

Tálalhatod fűszeres burgonyával:

A krumlit nagyobb szeletekre vágod, kb 10 percig főzöd (félig puha legyen). Lecsöpögteted. Sütőpapírral bélelt sütőbe rakod, meglocsolod olajjal, vagy egyenként lekened ecsettel, megfűszerezed (bazsalikom,rozmaring, só stb). Közepes sütőbe megsütöd. Tehetsz rá hagymakarikákat is, nagyon finom annak aki szereti eleve a sült hagymát!

2011. márc. 24. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!:) kiprobálom:))
2011. márc. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!