Milyen édességeket szoktatok SÜTNI/KÉSZÍTENI vagy venni otthonra?
Figyelt kérdés
nincs itthon semmi édesség, és nem tudom mit csinálhatnék. nagyon édesszájú vagyok. várom a válaszokat. meg a tippeket, hogy mi félét csinálhatnék. 14/L (szóval nem olyan nehéz sütikre gondoltam, vagy bármi másra) és légy oly szíves ne csak sütiket íj! köszi.2011. okt. 8. 15:05
1/5 anonim válasza:
Kókuszgolyó mondjuk? Keksztekercs.. Esetleg muffin? vagy gofri :) Ilyesmi.. Ezeket könnyű elkészíteni :) Vagy valami teasütemény.
2/5 anonim válasza:
Ha nagyon gyorsan szeretnék végezni, akkor amerikai palacsintát, vagy gofrit készítek.
Ha kicsit több idő jut rá, akkor almás és túrós pitét sütök (egyszerű, sokáig eláll). Bármilyen idénygyümölcs jó tölteléknek (pl. szilva, meggy, cseresznye).
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
kösziii
2011. okt. 8. 21:09
5/5 anonim válasza:
mézes joghurt gyümölccsel
túró kikeverve lekvárral/mézzel/vaniliával stb
5 perces mikrós sütire keress rá az nagyon jó
pudingok
egy egyszerű és gyors kevert piskóták
asazlt gyümölcs, mazsola
tejberizs
margarinnal és cukorral kikeverek kakaóport és kenyérre/kekszre rákenem
ha kicsit tötbb időm van palacsinta, gofri, túrógombóc, kókuszgolyó, truffelgolyók
banán leöntve csokipudinggal
joghurt vagy túrótorta ezek sütés nélkül hamar megvannak
gyümölcsleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!