Milyen édességeket szoktatok/fogtok készíteni Húsvétkor?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 14:11
1/9 anonim válasza:
pont ma vettük meg Kiskegyed-receptújságot (a neve azt hiszem Kiskegyed konyhája,de nem akarok hülyeséget mondani), abban találtam egy nagyon jó sajtos-sonkás fánkot,azt biztosan megsütöm,ezen kívül mézeskalácsot szoktam sütni,de színes apró tortadarával szórom meg,mikor rákerül a cukormáz,és nem fenyővaszaggatóval vágok ki formákat,hanem virág alakúval... :D ennyire lesz sajna időm a munka mellett. édesanyám meg kakaós fonott kalácsot süt azt hiszem,vagy esetleg pogácsát.
2/9 anonim válasza:
fenyőfaszaggatót akartam írni,bocsánat! :D
3/9 anonim válasza:
mi ezt tuti.. hogy lesz-e még más nem tudom, de ez fix hogy lesz :)
4/9 anonim válasza:
14:37-es! :D Édesanyám nagyon sokszor süti ezt a kókuszos csigát,imádom! :D Lehet ráveszem,hogy húsvétra is ez legyen!
5/9 anonim válasza:
Tegnap próbáltam ki egy raffaelló receptet,nagyon finom lett,igy husvétra is megcsinálom
havas hegycsúcsot és kinder buenót fogok még,és lehet megpróbálkozok egy eszterházi tortával,majd időfüggő lesz
mivel husvét rokonlátogatásból fog állni,és a szülők és nagyszülők is a régi hagyományos sütikat sütik ezer éve,igy én viszek egy kis változatosságot bele ezekkel
6/9 anonim válasza:
Remélem, hogy piskótatekercset. :)
7/9 anonim válasza:
sonkás, sajtos, tepertős pogácsát
kenyérben sült sonkát
mákos, diós-rumos, gesztenyés-mazsolás bejgli
aszalt gyümölcsös fonott kakaós kalács
sajtos, szezámos rudak
krémest, lekváros linzert, gyümölcsös piskótát
nagy a család és sokan is jönnek:)
8/9 anonim válasza:
Nálunk lesz fonott foszlós kalács,kókuszkocka,somlói galuska,sós rudacskák meg azt hiszem eper torta.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 30. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!