Főzési dolgokban ki tud segíteni?
A rakott ételek, krémlevesek finomak hidegen is. Egy hideg sült is megfelelő, mondjuk krumplipürével. Aztán tejbegríz jellegű ételek is jók, még a dödölle is elfogadható hidegen.
De nem biztos, hogy hidegen kell megenned az ételt. Kérdezz körbe, nálunk a tanszéken van mikró, amit használhatunk, húgoméknál pedig a büfében meg lehet kérni, hogy melegítsék meg nekik az ételt. Hátha nálatok is van ilyen lehetőség.
Este:
Nyers krumplit uborka-gyalun szelj vékonyra, egy tepsit zsírozz-lisztezz ki, az uborkát rakd bele. Soronként sózd, borsozd, majd sűrűre kavart palacsinta tésztával öntsd fel és sütőben süsd meg. Ha kihűlt, mint a túróslepényt kockákra tudod darabolni. Másnap 1-2 db-ot becsomagolva viheted magadnak ebédre.
Ugyanezt megcsinálhatod, ha főtt tésztát raksz tepsibe, tejföllel meglocsolod, reszelt sajttal megszórod és összesütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!