A bolti süteményeknek mitől olyan "szivacsos" a tésztájuk?
Figyelt kérdés
Az előrecsomagolt, lekváros v. krémes piskótafélékre gondolok. De a Kinder pinguinak is ilyen tésztája van.2008. márc. 14. 07:04
1/5 anonim válasza:
Egy JILK paszta nevezetü anyag,amely egy lazító,térfogatnövelö,emulgáló(egynemüstö) csoda. Ennek segtségével megoldható hogy minden alapanyagot egyszerre keverjünk össze,nem kellenek a külön lépések.Egy baja van,hogy kiskereskedelmi forgalomban sajnos nem kapható és amúgy is pokoli drága:) Egy cukrász.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos választ!
2008. márc. 14. 11:23
3/5 anonim válasza:
Én nem cukrász remekere vágyom, de nekem az étkezési keményítő bejött..1/3-ad aranyában kell a lisztet pótolni vele..
4/5 anonim válasza:
A sütő is más amiben csinálják, azon is sok múlik.
: Egy szakács lánya, édesipari cégben kisegítő
5/5 anonim válasza:
Meg attól, hogy dugig van adalékanyagokkal, meg tartósítószerrel. Menj be egy üzletbe és kiváncsiságképpen olvasgasd el, hogy pl. miket tartalmaz egy csomagolt piskótalap! Nagyon érdekes olvasmány. Én ilyesmit soha sem veszek. Inkább süsd meg otthon, adalék, aroma, tartósítószer és egyebek nélkül. Lehet, hogy nem lesz olyan tökéletes, de biztos, hogy nem lesz tőle bajod és sokkal finomabb is.
Ha szeretnél piskótarecepteket, írj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!